free web stats

DONEREN

Wij als stichting zetten ons ook in voor weeskinderen. Dat houdt in dat wij hun financieel steunen met het geld dat we van donateurs en adoptieouders krijgen. Met het geld kunnen zij een o.a een opleiding volgen en zichzelf onderhouden. Met uw steun geeft u de weeskinderen hoop op een goede toekomst.
Er zijn twee opties m.b.t het financieel steunen van weeskinderen.
Optie 1: adoptieouder worden

Als adoptieouder betaal je per maand een bedrag van €35,00. Dit geld komt geheel ten goede aan het kind. Als tegenprestatie en dank maken we samen met het adoptiekind een persoonlijke boodschap op video, die u van ons op cd krijgt. Bovendien kunt u via ons contact onderhouden met het weeskind. Mocht u de wens hebben om het weeskind persoonlijk te ontmoeten, dan kunnen wij voor een ontmoeting zorgen, mits uzelf voor de reis en verblijfplaats zorgt. Ook daarin kunnen wij bemiddelen. Tot slot bent u vrij om te bepalen wanneer u de maandelijkse donatie wilt beëindigen.

 

Optie 2: doneren aan het weesfonds

Het is tevens mogelijk om iets te doneren aan het weesfonds. U bepaalt zelf de hoogte van het bedrag dat u wilt schenken. Behalve dat kiest u zelf het moment waarop u dit wilt doen.
Beide opties kunt u terugvinden op het machtegingsformulier. Deze kunt u vinden in het submenu – “Doneren”.

iDeal Donatie

Machtigingsformulier
anbilogo

 

Stichting Mijn Thuis is in het bezit van een ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Wij staan bekend als Stichting Mijn Thuis bij de belastingdienst. Dit betekent dat u uw giften aan Stichting Mijn Thuis kunt aftrekken van de belasting, indien u voldoet aan de voorwaarden van de belastingdienst. Voor meer informatie, bezoek de website van de belastingdienst. klik hier